Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ti 15–18
ke 14–17.30
to 13–16.45
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Ilmajooga

ILMAJOOGA – KUTSUMME SINUT KOKEMAAN JOTAKIN AIVAN UUTTA!

Ilmajooga (eng. Aerial Yoga) on kehitetty 2006/2007 New Yorkissa. Se on ihastuttava yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso kangas, hammock, antaa mahdollisuuden kokea liikkeet ilmassa. Ilmajooga sopii lähes kaikille, liikkeissä on vaihtoehtoja ja jokainen valitsee oman vaihtoehtonsa. Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Harjoitus rauhoittaa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja tuntuu hyvältä.

MIKÄ ON ERITYISTÄ ILMAJOOGASSA?

Ilmajoogakangas, hammock, mahdollistaa uuden ulottuvuuden liikkumiseen. Erilaiset avusteiset liikkeet kankaan kanssa antava lisää liikelaajuutta ja kohdistavat liikkeen painopisteen eri tavalla kuin lattiaharjoituksessa. Ilmajoogassa irrottaudutaan lattiasta kankaan varaan ja tehdään liikkeitä ylösalaisin (aina myös vaihtoehto tehdä liike lattiasta tuettuna). Nämä inversioharjoitukset rentouttavat ja venyttävät selkärankaa tehokkaasti, mutta lempeästi.

VARUSTEET

Tule tunnille puhtaissa vaatteissa.

  • olkapäät peittävä, mielellään puuvillainen paita (ei toppi)
  • polvitaipeiden yli ulottuvat housut
  • puhtaat sukat tai avojaloin

Ota pois terävät korut, kellot ja silmälasit sekä varmista, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja. Sido pitkät hiukset kiinni.

KENELLE ILMAJOOGA SOPII?

Ilmajooga soveltuu lähes kaikille kuntoilijoille, myös pidemmän kuntoilutauon jälkeen. Jos kärsit sydänvaivoista, voit osallistua tunneille, mutta inversioliikkeet on hyvä jättää tekemättä.
Jos pään alaspäin laittaminen tuottaa kipua tai muita ongelmia (mm silmänpainetauti, asentohuimas, epilepsia), on syytä ensin kokeilla, soveltuuko laji harjoitukseksi. Ilmajooga ei sovellu raskaana oleville.

HALUATKO KOKEILLA ILMAJOOGAA?

LadyLinen asiakkaille Ilmajooga sisältyy palveluvalikoimaan. Voit maksaa tunnin kaikilla liikuntamaksuvälineillä.

ILMAJOOGA​-TILAUSTUNTI

Haluatko varata yksityistunnin henkilökohtaiseen ohjaukseen tai ryhmälle? Ilmajoogaa tarjoamme myös tilaustuntina. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin suunnitellaan elämys sinun tarpeisiisi.