Iisalmi

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla päivittäin 4–24. Asiakaspalvelu on avoinna
ma 12–19
ti–to 12–18
pe 15–16.30

Suuren suosion saanut TRE-kurssi saa jatkoa!

28.11.2019 08:45

Tervetuloa tutustumaan TRE-menetelmään LadyLinelle perjantaina 17.1.2019 klo 16.30-20.00. Ohjaajana fysioterapeutti ja TRE-ohjaaja Hanne Karoluoto.

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on kehollinen stressin ja jännitysten poistomenetelmä, jossa kehon luonnollisen tärinäprosessin kautta vapautetaan jännitteitä. TRE-menetelmän on kehittänyt David Berceli alunperin amerikkalaisille veteraaneille sodan jättämistä traumoista toipumiseen. Nykyisin sitä käyttävät esimerkiksi rauhanturvaajat, urheilijat ja eri alojen ammattilaiset palautuakseen fyysisestä ja henkisestä rasituksesta. Monet arkisetkin tilanteet aiheuttavat meille stressiä, kuten kiire, suorituspaineet ja haastavat asiakastilanteet. Stressihormonit pakkautuvat kehoon lihaskalvoihin, etenkin lonkankoukistajan lihaskalvorakenteisiin. Tärinäprosessin avulla vapautetaan näitä jännitteitä.

Kurssilla tutustutaan menetelmään teoriassa ja tehdään käytännön harjoitteita. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät toteuttamaan menetelmän mukaisia harjoitteita itsenäisesti kotona tai jatkaa harjoittelua ohjatussa ryhmässä.

Ennakkovaatimuksena on normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. Raskaana oleville ei suositella TRE -menetelmän aloittamista.

Lisätietoa TRE-menetelmästä: http://www.trefinland.fi/

Varaa kurssille joustava vaatetus.

Hinta 55€/LadyLinen asiakkaat, 65€/muut, ilmoittautumiset 10.1.2019. mennessä osoitteeseen iisalmi@ladyline.fi tai 050 468 3958. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osta lahjakortti!