Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Haemme ryhmäliikuntaohjaajaa

Etsimme Helsinki-Hakaniemen tiimiimme reipasta ja positiivista ryhmäliikuntaohjaajaa.

Oletko energinen ja iloinen persoona? Haluatko olla esimerkkinä ja tuottaa kanssaliikkujille ihania liikuntaelämyksiä? Haluatko innostaa ihmisiä terveellisempään elämäntyyliin? Oletko myös valmis oppimaan uutta ja tekemään tehokkaasti töitä kehittyäksesi ohjaajana? Hallitset erityisesti tanssiliikunnan ohjaamisen, mutta osaat koostaa ja ohjata myös tavallisia, monipuolisesti kuntoa kehittäviä tunteja sekä neuvoa asiakkaita mm. liikunnasta palautumiseen liittyvissä asioissa.

Arvostamme aikaisempaa ohjauskokemusta, mutta kaikkein tärkeintä on innokas asenne ja halu kehittyä. Mikäli haluat olla osa energistä tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen marika.haag@ladyline.fi otsikolla "Ryhmäliikuntaohjaaja". Lähetä hakemuksesi vaikka samantien, ohjaajaurasi alku voi olla hyvinkin lähellä!

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja tärkeän tehtävän alan johtavasta kuntokeskusketjusta, upean LadyLine työympäristön ja vastuuta työtehtävässäsi. Ole rohkea, odotamme hakemustasi.

Osta tästä!