Helsinki - Hakaniemi

Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 (21) ja la–su 8–21 (20)
Asiakaspalvelu avoinna ma–to
ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Marika Haag

Marika Haag

Koulutus

Personal Trainer (TrainerLab)

Hyvinvointivalmentaja

Ravintovalmentaja

Joogaopettaja

Erityisosaaminen

Ravintovalmennus ja elämäntapamuutokset

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen toiminut liikunta-alalla 10 vuotta ohjaten ryhmiä ja yksilöasiakkaita. Olen kouluttautunut Personal Traineriksi, joogaopettajaksi ja ravintovalmentajaksi ja käynyt useita täydennyskursseja, jotka tukevat ammatillista osaamistani. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on ohjenuora kaikessa tekemisessäni ja valmennuksessani keskitytään yleensä useaan eri osa-alueeseen (treeni, ravitsemus, lepo ja uni sekä henkinen hyvinvointi). Erityisosaamistani ovat elämäntapamuuttujat ja painonpudottajat ja ravitsemusasioissa autan myös suolistovaivaisia sekä erityisruokavaliota tarvitsevia. Lähestymistapani on kuunteleva ja ohjaava ja valmennuksessa otetaan aina huomioon sinun tilanteesi kokonaisvaltaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli koet tarvitsevasi apua liikunnan aloittamisessa tai ruokavalion suunnittelussa!

Janina Karttunen

Janina Karttunen

Koulutus

Personal trainer, liikuntaneuvoja

Erityisosaaminen

Kuntosaliharjoittelu, painonpudotus

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen Vuokatin Urheiluopistolta valmistunut Personal trainer ja liikuntaneuvoja. Jos kaipaat apua kuntosalilaitteiden kanssa, päivitystä vanhaan ohjelmaasi tai lisää motivaatiota treenaamiseesi, olen paikalla aina sinua varten. Autan myös mielelläni, jos tavoitteenasi on painonpudotus, kiinteytyminen tai peruskunnon kohotus. Tule kysymään lisää, kun näät minut salilla tai ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan matkaa kohti tavoitteitasi. Yhdessä kohti terveempää ja energisempää elämää!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.