Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Oletko 45+ ja liikut liian vähän? Tee muutos ja hae mukaan maanantaina 27.1. alkavaan 6 viikon valmennukseen!

Tiesitkö, että fyysinen passiivisuus on neljänneksi suurin riskitekijä kansalaisten ennenaikaiselle kuolleisuudelle ja inaktiivisuuden aiheuttamat taloudelliset kustannukset nousevat 80,4 miljardiin Euroopassa vuosittain. Kulut ovat noin 6,2 % kaikista Euroopan terveydenhuollon menoista.

Vuonna 2018 alkaneen Let’s #BEACTIVE -projektin tavoitteena on saada kolmen vuoden aikana 60 000 fyysisesti passiivista aikuista muuttamaan elintapoja aktiivisempaan suuntaan. Let’s #BEACTIVE -projekti toteutetaan ohjatusti viidessäsadassa kuntokeskuksessa kahdeksassa eri Euroopan maassa. Suomen tavoite on saada mukaan 18 kuntokeskusta vuosittain ja liikuttaa yhteensä 2100 inaktiivia henkilöä kampanjan aikana. Liikuntakeskus LadyLine Hakaniemi on yksi näistä toimijoista.

Let’s #BEACTIVE -projekti muodostuu kuuden viikon motivointi-ohjelmasta ammattilaisten ohjauksessa. Harjoittelu jatkuu omatoimisesti kuuden viikon ohjatun jakson jälkeen. Osallistujien motivaatiota ja käyttäytymismuutosta seurataan säännöllisesti. Ohjelman tavoite on motivoida osallistujat ottamaan käyttöön ohjelman kautta esitellyt terveelliset elämäntavat loppuelämäksi. Projekti on jatkoa SKY:n ja Europe Activen edelliseen EU-hankkeeseen “Aktiivinen ikääntyminen” A Good Practice Guide for PAHA (Eng). Osallistujat, kuntokeskukset ja ohjaajat saavat EU:n ja EuropeActiven myöntämät kunniakirjat merkiksi projektin läpiviennistä ja osuudestaan Eurooppalaisten hyvinvoinnin sanansaattajina.

Kyseessä on Euroopan laajuinen projekti, jonka tavoitteena on aktivoida sinua ottamaan säännölli­nen terveysliikunta osaksi jokapäiväistä arkea myös projektin jälkeen. Liikuntakeskusketju LadyLine on yksi toimijoista Suomessa, joka on lähtenyt mukaan liikkumattomien aktivoinnin talkoisiin. Hae mukaan ryhmään oheisella kaavakkeella. Kaikille hakemuksen lähettäneille ilmoitamme valinnasta viimeistään 22.1.2020. Projektin hinta osallistujalle on koko 6 viikon ajalta 59,90 €. Osallistumismaksu laskutetaan asiakkaalta, kun hänet on valittu mukaan projektiin.

Alla olevat kriteerit täyttävistä hakijoista mukaan projektiin mahtuu 30 ensimmäistä. Mikäli hakemuksia tulee enemmän, kuin 30 kpl niin valitsemme 30 sopivinta mukaan hankkeeseen. Etusijalla valintaan ovat ei liikkuvat ja vähiten aktiiviset henkilöt, joilla liikkumattomuus tuo haasteita terveyteen ja työkykyyn. Valinnan suorittaa liikuntakeskus LadyLine Hakaniemi.

Kuka voi hakea:

 • 45+ nainen
 • et juuri nyt harrasta liikuntaa
 • et ole omatoimisesti löytänyt omaa liikuntaharrastusta
 • kaipaat arkeesi lisää vireyttä ja energiaa
 • sinulla on todettu jotakin seuraavista:
  • korkea verenpaine, sokeriarvot tai kolesteroli
  • tuki- ja liikuntaelin vaivoja tai haasteita
 • pystyt sitoutumaan vähintään 90 % harjoitusohjelmaan

Let’s #BEACTIVE -ryhmä:

 • alkaa maanantaina 27.1.2020
 • kesto 6 viikkoa
 • hinta 59,90 €
 • tapaat joka viikko sekä liikunnanohjaajan että ryhmäsi
 • lähetä hakemus viim. 19.1.2020 mennessä

Valmennuksen rakenne

 1. viikko: starttiluento + liikuntatuokio
 2. viikko: kaksi liikuntatuokiota
 3. viikko: luento + liikuntatuokio
 4. viikko: kaksi liikuntatuokiota
 5. viikko: luento + liikuntatuokio
 6. viikko: liikuntatuokio + päätöstilaisuus

Haluatko sinä olla yksi onnistuja näiden ihmisten joukossa?

Kaipaatko lisää vireyttä ja parempaa oloa? Haluaisitko, että liikunta olisi osa aktiivista arkeasi? Oletko 45+ ja aktiivinen liikunta ei juuri nyt ole osa elämääsi? Mikäli vastaat KYLLÄ myös alla oleviin kysymyksiin, on Sinulla mahdollisuus päästä mukaan ryhmään joka aktivoi Sinut liikkumaan.

Lue lisää!