Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu avoinna
ma–to 16–19
pe 15–17

Kesän uutiskirje

22.5.2019 13:15

Katso tästä kesän uutiset!

Kesäaikataulu on julkaistu!

Kesäaikataulu alkaa ma 27.5. ja jatkuu elokuun puoliväliin. Muista myös, että aina ajankohtainen aikataulu löytyy nettisivuiltamme. Tänä kesänä emme painata aikatauluvihkoa.

https://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/helsinki-hakaniemi/viikko-ohjelma/

Muutamat huomiot:

Maanantain Relax jooga alkaa nyt aikaisemmin eli klo 19.00. Samoin tiistaissa Farkkupeppu alkaa nyt aikaisemmin. BodyStep siirtyi tiistaihin ja torstaissa on nyt pidempi kahvakuulatunti.

Tiistain Zumba on siirtynyt torstaille ja meillä on mahtava uusi ohjaaja Sebastian pitämässä teille Zumbaa koko kesän!

Hot-salin torstai-illassa kesä alkaa joogalla ja vaihtuu uutuustunti PilatesFunciin juhannuksen jälkeen ja kestää heinäkuun loppuun. Tule kokemaan erilainen pilatestunti, jossa tutut liikkeet yhdistyvät hauskasti kokonaisuudeksi yhdessä musiikin kanssa.

Ohjaajien lomien aikana voi tulla vielä joitakin tunti-/ohjaajamuutoksia. Ajankohtainen tilanne aina nettisivuiltamme.

Vapaudu aikatauluista!

Haluamme tarjota sinulle kattavan palvelukokonaisuuden liikkua koska vain, missä vain. Ohjattujen tuntien lisäksi käytössäsi virtuaalitunnit kahdessa salissa. Spinning-salissa sisäpyöräily ja ryhmäliikunta ja Hot-salissa ryhmäliikunta. Mikäli tarvitset apua virtuaalien käytössä, tule kysäisemään asiakaspalvelusta.

Laituritreeni omalle avaimelle

Tarjoamme veloituksetta mahdollisuuden ladata Mywellness-avaimelle Personal Trainerin suunnitteleman kesälomalla tehtävän treenin. Laiturijumpan voit pyytää vastaamalla tähän viestiin. Lataamme sen avaimellesi ja sinun täytyy vain ladata Mywellness applikaatio puhelimeesi, niin saat jumpan. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Mywellness-sovellukseen tai tarvitset muita lisätietoja, tule kysymään asiakaspalvelustamme.

VOITA JOPO!

Kesäpistekilpailu tulee taas ajalla 3.6.-31.7! Loungen seinälle tulee pistejuliste, johon tulee merkitä oma nimi ja ruksi aina kun olet käynyt paikan päällä jumppaamassa tai salilla. Yksi ruksi per päivä. Muista myös klikata sisään tullessasi kosketusnäytön ’Kesäpistekilpailu’ ikonia. Jopo arvotaan kaikkien niiden kesken, joilla on vähintään 15 ruksia/käyntiä rekisteröitynä. Arvomme lisäksi muita palkintoja.

Muista siis kesälläkin käydä jumpassa!