Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 (21) ja la–su 8–21 (20)

Varausohjeet

28.4.2021 18:19

Halutessasi voit varata paikan etukäteen tunnille!

Tässä ohjeet ajanvaraukseen:

  • Varaaminen tapahtuu ryhmäliikunta-aikataulun kautta klikkaamalla ajankohtaa/tuntia, johon haluat varauksen, sekä kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut tai sinulla ei ole salasanaa, saat uuden klikkaamalla "puuttuuko tai unohditko salasanasi" kohtaa. Huom. Vain voimassa olevalla sopimuksella voit tehdä varauksen.
  • Ajat tulevat varausjärjestelmään seitsemän (7) vuorokautta ennen. Sinulla voi olla kerrallaan voimassa kolme (3) varausta ja varaus tulee perua viimeistään 60 min (1 tunti) ennen tunnin alkamista, mikäli et aio käyttää sitä. Mikäli jätät saapumatta varatulle tunnille kolme (3) kertaa, jäädytämme verkkoajanvarausmahdollisuutesi 30 pv ajaksi.
  • Ajanvarauksessa on myös jonotusmahdollisuus. Kun olet kirjautunut asiakastilillesi, näet paikkasi jonossa. Jos olet jonossa ensimmäisenä niin kannattaa seurata tilannetta vielä 70 min ennen ajan alkua, sillä tällöin jono sulkeutuu ja jos olet saanut paikan, mutta et pääsekään varatulle ajalle, sinulla on vielä 10 min aikaa perua paikka. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, mikäli saat ajan.
  • Kaikki toiminta on nyt siis vain ajanvarauksella. Varauksen vapaalle paikalle voit tehdä vielä viisi (5) minuuttia ennen alkamisaikaa. Ryhmäliikuntatunnille suosittelemme saapuvan 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua ja kuntosaliajalle +/- 5 viisi minuuttia.

Ryhmäliikuntaan ajanvaraus ei ole välttämätön ja tilaa on ilman varaustakin, mutta voit varata paikan etukäteen niin halutessasi, muistathan perua varauksesi, mikäli et tule tunnille.