Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16–19
ti 15–18.45
ke–to 16–19
pe 15–17

Syksyn uutiskirje!

21.8.2019 13:16

Katso tästä syksyn uutiset!

UUTISKIRJE SYYSKUU 2019

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

Syksyn aikataulu on julkaistu ja se alkaa maanantaina 26.8. LadyLinen uutuus, tehokas lihaskuntotunti TIMMI 30 on meillä ohjelmassa torstaisin klo 18.45. Tuttu Farkkupeppu saa uuden ohjaajan Sanni Niemelän ja jatkoa uusilla biiseillä ja liikkeillä syksyn aikana. Attackin tilalla maanantaissa syksyn aikana Combat ja uusi ohjaaja Hanna Huumonen. Zumba Sebastianin johdolla jatkuu keskiviikoissa. Sebastian on saanut tunneistaan erittäin hyvää palautetta, jos et ole vielä kokeillut, nyt kannattaa. Tällä tunnilla pidetään hauskaa hyvän musiikin tahdissa!

PIENRYHMÄ KUNTOSALI TUTUKSI

Syksyn starttikurssi kuntosalille alkaa keskiviikkona 4.9. klo 18. Mikäli olet uusi jäsen tai muuten haluat aloittaa tai aktivoida kuntosalilla käynnin, kannattaa osallistua tähän pienryhmään. Pienryhmän kesto on 8 viikkoa ja sen aikana opit käyttämään laitteita turvallisesti ja säätää ne itselle sopiviksi. Hinta 159€ ja siihen kuuluu henkilökohtainen kuntosaliohjelma. Valmentajana Janina Palviainen. Ilmoittautumiset vastaanottoon tai janina.palviainen@ladyline.fi. Ryhmän koko max. 8 hlöä.

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS/Starttipaketti

Sinulle, joka haluat aktivoida saliharjoittelun tehokkaasti kesän jälkeen, meillä on nyt hyviä uutisia! 26.-30.8. välisenä aikana myymme PT-starttipaketteja kampanjahintaan 195€ (norm. 279€). Hinta sisältää 1+4 valmennustapaamista. Varaa omasi Janinalta janina.palviainen@ladyline.fi tai mikäli haluat keskittyä erityisesti ravitsemukseen, varaa pakettisi Marikalta marika.haag@ladyline.fi.

TUO YSTÄVÄSI MEILLE ASIAKKAAKSI 2.-15.9.2019 välisenä aikana

Kun tuot ystäväsi meille asiakkaaksi, tarjoamme molemmille yhdet veloituksettomat treenikuukaudet! Ystäväsi voi tilata tutustumispassin mikäli hän ei ole vielä kokeillut palveluitamme tai aktivoida sopimuksen suoraan verkkokaupassa koodilla KAM319K.

VIRTUAALITUNNIT

Kaikkiin jäsenyystyyppeihimme kuuluu automaattisesti virtuaalituntien käyttö. Virtuaalitunnit löydät sekä Hot-salista että Spinning-salista. Huomaathan että Spinning-salista saat myös normaalit ryhmäliikunnat käyttöösi vaihtamalla kuvaketta näytön vasemmasta yläreunasta. Hot-salin virtuaalinäyttö välillä jäätyy ilmeisesti huonon nettiyhteyden takia, jolloin virrankatkaisu ja johtojen irti vetäminen voi auttaa. Mikäli et saa näyttöä toimimaan, voit siis tehdä virtuaalitunteja myös Spinning-salissa. Pahoittelemme tilannetta ja yritämme selvittää nettiyhteyden varmuuden parantamista.

Hyvää alkavaa liikunnallista syksyä!

Terveisin LadyLine Hakaniemen henkilökunta