Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Pukuhuonetilojen suursiivous tehty 12.11.19

3.10.2019 13:04

LadyLine Hakaniemi tiedottaa

Tiedote 15.1. Pukuhuone, wc:eet ja suihkutilat on suursiivottu ti 12.11.19. Jääneitä pyyhkeitä voit kysellä asiakaspalvelusta. Jääneet kengät ovat lahjoitettu hyväntekeväisyyyteen. Säilytimme jääneitä kenkiä 14.1.20 asti keskuksessamme respassa, josta niitä vielä sai kysyä.

Tästä lähtien tavaroiden säilytys yön yli vain vuokrakaapissa 13€/kk. Kysäise lisää asiakaspalvelustamme. Kiitos!

LadyLine Hakaniemi tiedottaa

In English below

Marraskuussa on tulossa pukutilojen ja suihkutilojen suursiivous. Sen vuoksi pyydämmekin, että ottaisit omat kenkäsi mukaan pukutiloista lokakuun aikana. Noutamattomat kengät kerätään pois ja säilytämme niitä jonkun aikaa. Vuoden lopussa lahjoitamme noutamatta jääneet kengät eteenpäin UFF:lle.

Koska myös pyyhkeiden vuori on kasvanut suihkun viereisessä naulakossa, pyydämme että poistat samalla myös pyyhkeesi. Talvitakkikausi lähenee ja naulakkotilaa tarvitaan niitä varten.

Mikäli haluat säilyttää kenkiäsi ja pyyhettäsi tiloissamme, voit vuokrata sitä varten kaapin hintaan 13€/kk. Meillä on joitakin kaappeja vapaana tätä tarkoitusta varten. Suursiivouksen aikana tullaan avaamaan myös kaikki lukitut kaapit, jotta pääsemme pyyhkäisemään ne myös sisäpuolelta. Jos lukittuna on vuokraamattomia kaappeja, huomioithan että ne jätetään auki. Jos treenaat juuri siivouksen aikana voit ilmoittaa meille kaappisi numeron ja otamme sen huomioon.

Ilmoitamme lähemmin tarkemman ajan suursiivoukselle. Ulkopuolinen siivoushenkilökunta koostuu vain naisista. Näin ollen pyrimme jatkossakin säilyttämään viihtyisyyden ja siisteyden pukutiloissa.

Kiitos yhteistyöstäsi!

Terveisin LadyLine Hakaniemen henkilökunta

We are having a complete cleaning of the dressing room and showers during November. Kindly remove your shoes from the dressing room by the end of October. Remaining shoes will be storaged for a while but will be given away for charity by the end of the year.

The date of the cleaning will be announced closer to that time.

Thank you for your co-operation!