Keskus suljettu AVI:n päätöksellä paikallisesta koronavirustilanteesta johtuen 28.12.2021–24.1.2022. Lue lisää

Helsinki - Hakaniemi

Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 ja la–su 8–21
Asiakaspalvelu avoinna ma–to
ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Olemme suljettuna 28.12.- 10.1.

23.12.2021 16:45

LadyLine Hakaniemi suljetaan 28.12. - 10.1. väliseksi ajaksi

Aluehallintovirasto on 23.12. tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän pää­töksen myötä myös me joudumme valitettavasti sulkemaan ovemme.

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - sinun ei tarvitse tehdä mitään

Kiitos siitä, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Toivommekin, että voimme jatkaa normaalisti kuukausilaskutustasi myös sulun aikana, koska joudumme maksamaan kaikki kulut myös sulun aikana. Yrityksemme on kärsinyt koronapandemiasta jo kohta kaksi vuotta ja olemme edelleen tilanteessa, jossa helpotusta ei näy ja asiakasmäärät eivät ole palautuneet normaaleiksi.

Mikäli haluat, tulemme hyvittämään kuntosalin kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin, kun sulun lopullinen pituus selviää. Tiedotamme tästä myöhemmin.

Online-palvelut käytössäsi

Online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntokeskuksen ovet ovat kiinni. Laajasta online-tuntivalikoimasta löydät tehotreenit ja jumppatunnit aina joogasta kahvakuulaan ja HIITeistä liikkuvuustreeneihin.

https://www.ladyline.fi/fi/online

Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja kattavan valikoiman treenitallenteita Treenikaverit- sivustolta.

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

Liikunnallisin terveisin,

Marika Haag

Yrittäjä

LadyLine Hakaniemi