Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu avoinna
ma–ke 16-19
to 12-13 ja 15–18.30
pe 15–17

Huhtikuun uutiskirje

4.4.2018 11:58

LadyLine Hakaniemessä tapahtuu huhtikuussa!

Extra tunnit ja workshopit:
Lauantaina 7.4. Jouni Ilonen pitää workshopin klo 11.30-13.30. Ensimmäinen tunti on klassiseen balettiin perustuva Lady Ballet, ja toinen tunti on koreografinen LatinMix tunti. Välissä lyhyt tauko, jonka aikana voi poistua tai saapua. Tule mukaan pitämään hauskaa!


Sunnuntaina 15.4. klo 16.30-18 on Hot-salissa extratunti Mindful Yin, joka on Marika Haagin oma konsepti, jossa Yinjooga-asanoihin yhdistellään mindfulness- ja meditaatioharjoituksia. Tervetuloa mukaan rentoutumaan!

Lauantaina 21.4. meillä on ovet avoinna uusille tutustujille klo 9-12. Ota kaveri mukaan paikan päälle sillä normaalin aikataulun lisäksi tarjoamme Bailamama Pysy Tiukkana 2 – Venus kuntoon! -workshopin klo 11.45- 13.15. Workshop koostuu sekä luento-osuudesta että toiminnallisesta lantionpohjaharjoituksesta. Aamupäivän aikana voit tutustua myös Biancaneven vaatteisiin.

Kuntosalin uudistus:

Keskiviikkona 18.4. toteutamme kuntosalin uudistuksen, jossa juoksumatot siirtyvät takaisin yläkertaan ja sijoitamme kaikki laitteet uudelleen. Samalla saamme myös pari uutta laitetta. HUOM! Kuntosali on poissa käytöstä klo 9-17. Muutoksilla pyrimme saamaan kuntosalin puolta toimivammaksi ja takaamaan teille paremmat harjoittelumahdollisuudet. Hierovat tuolit siirtyvät alas uuteen lounge-alueeseen.

Uudistuksen myötä meille tulee takaisin käyttöön harjoittelu Wellness-avaimella. Uusi MywellnessCloud on pilvipalvelu, jonka avulla voit seurata harjoitteluasi missä vain. Kuntosaliohjelmasi kulkee avaimessa mukana ja lisäksi voit Mywellness Appin kautta lisätä tilillesi mitä tahansa harjoituksia ja näin seurata aktiivisuuttasi.
Technogymin maahantuojan edustaja Elisa Aunola perehdyttää sinua Mywellnessin käyttöön tiistaina 24.4. klo 17.30 ja 19 Spinning-salissa. Vietämme silloin myös PT-päiviä, joista lisää infoa myöhemmin!
Voit nyt jo käydä päivittämässä kulkuavaimesi asiakaspalvelussa ja pyytää samalla kutsulinkin Mywellness-tilin aktivoimiseksi!