Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 (21) ja la–su 8–21 (20)

Tiloihimme on asennettu 12.2. Nanopen Palccoat® -nanopinnoite, joka antaa pitkäaikaisen suojauksen viruksia ja bakteereita vastaan.

10.2.2021 11:30

Tiloihimme on kaikille kosketuspinnoille asennettu 12.2. Nanopen Palccoat® -nanopinnoite, joka antaa pitkäaikaisen suojauksen viruksia ja bakteereita vastaan.

Pinnoitteella on voimakas antimikrobinen vaikutus ja käsitellyt pinnat pysyvät itsestään puhtaina. Tämän johdosta ASIAKKAIDEN EI TARVITSE ENÄÄ ITSE PYYHKIÄ LAITTEITA JA VÄLINEITÄ. Jatkossa saleissa on edelleen desinfiointipullo ja paperia kosteuden pyyhkimistä varten, mutta koska tavoitteena on vähentää paperin käyttöä, niin jumppamattojen ja laitteiden pyyhintää treenin jälkeen ei enää tarvitse tehdä. Toivomme myös, että jatkossa salilla ei käytetä proteiinijuomia, ettei niitä läiky ikävästi laitteille.

Salin puolella huomioithan kanssatreenaajat ja asetat painot ja välineet takaisin paikoillensa käytön jälkeen, kiitos! Näin kaikilla säilyy mukava treenifiilis, kun tavarat eivät loju ympäriinsä. Boxi on tällä hetkellä sijoitettuna alakerran sprinning-saliin.