Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 (21) ja la–su 8–21 (20) Tutustumiskäynnit ja liikuntaneuvontavaraukset

Keskus avoinna kulkuavaimella ark. 6- 22 ja la-su 8-21. Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse sekä ajanvarauksella ma- to!

1.8.2022 08:40

Syksyn treenikausi on alkanut!

LadyLine Hakaniemi on avoinna kulkuavaimella arkisin, 6-22 (21) ja la-su 8-21 (20). Asiakaspalvelu sähköpostitse. Keskuksella ajanvarauksella ma- to.

Varauksia voi tehdä ryhmäliikuntatunneille viikko-ohjelman kautta verkkosivuilla. Muistathan peruuttaa varauksesi tuntia aiemmin jos et pääse tulemaan, jotta paikkoja vapautuu seuraaville.

Muistetaan edelleen hyvä käsihygienia ja ei tulla vähäoireisenakaan kuntoilemaan. Olemme saaneetkin teiltä paljon kiitosta rajoitusten aikaisesta toiminnasta ja turvatoimista. Turvallisuutenne on meille tärkeää!

Suuri kiitos sinulle

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myllerryksen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi. Olet meille tärkeä.

Yhdessä eteenpäin

Olemme menettäneet koronaepidemian aikana paljon asiakkaita, joten pahin ei ole vielä ohi, vaan tarvitsemme lisää asiakkaita, jotta voimme jatkossakin palvella teitä liikkumisen merkeissä, joten toivommekin, että suosittelet meitä myös ystävillesi.

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Toivottavasti olet saanut jo syksyn treenikauden startattua, nähdään keskuksella!