Keskus suljettu AVI:n päätöksellä paikallisesta koronavirustilanteesta johtuen 28.12.2021–24.1.2022. Lue lisää

Helsinki - Hakaniemi

Avoinna asiakkaille wellness-avaimella
ma–pe 6–22 ja la–su 8–21
Asiakaspalvelu avoinna ma–to
ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Keskus avoinna kulkuavaimella ark. 6- 22 ja la-su 8-21. Asiakaspalvelu ajanvarauksella!

9.9.2021 08:40

Kuntosalille ei varauksia, ryhmäliikuntatunnille voivat jäsenet varata paikan varausjärjestelmän kautta!

Syksyn treenikausi on vauhdissa, tervetuloa!

LadyLine Hakaniemi on avoinna kulkuavaimella arkisin, 6-22 (21) ja la-su 8-21 (20). Asiakasrajoitukset ovat poistuneet sekä kahden metrin turvaväliohjeistus on poistunut, mutta pidämme vielä ryhmäliikuntatuntien asiakaskapasiteettiä hiukan pienempä jotta väljyyttä olisi riittävästi. Teatteri saliin otetaan 20 kuntoilijaa ja Hot- saliin 15. Pukuhuoneessa pidämme vielä joka toisen kaapin kiinni, jotta sieläkin säilyy "hajuraot".

Varaukset voi tehdä ryhmäliikuntatunneille viikko-ohjelman kautta verkkosivuilla. Muistathan peruuttaa varauksesi tuntia aiemmin jos et pääse tulemaan, jotta paikkoja vapautuu seuraaville.

Muistetaan edelleen hyvä käsihygienia ja ei tulla vähäoireisenakaan kuntoilemaan. Olemme saaneetkin teiltä paljon kiitosta rajoitusten aikaisesta toiminnasta ja turvatoimista. Turvallisuutenne on meille tärkeää!

Suuri kiitos sinulle

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myllerryksen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi. Olet meille tärkeä.

Yhdessä eteenpäin

Olemme menettäneet koronaepidemian aikana paljon asiakkaita, joten pahin ei ole vielä ohi, vaan tarvitsemme lisää asiakkaita, jotta voimme jatkossakin palvella teitä liikkumisen merkeissä, joten toivommekin, että suosittelet meitä myös ystävillesi.

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Toivottavasti olet saanut jo syksyn treenikauden startattua, nähdään keskuksella!