Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna
ajanvarauksella
Varaa aika

Olemme avoinna ajanvarauksella!

8.3.2021 09:44

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston nykyinen päätös sallii 10 hengen harjoittelun per tila ja avaamme ovet jälleen ma 8.3.2021 klo 11.30 noudattaen näitä rajoituksia.

Aukioloaikamme ovat rajoitusten takia myös suppeammat. Tästä löydät tärkeää tietoa uusista toimintatavoista ja ohjeistuksista, joten luethan sen huolella läpi.

 • Sekä kuntosalille, että ryhmäliikuntaan on varattava aika etukäteen ajanvarausjärjestelmän kautta. Pääset varaamaan ajan henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Tarkemmat ohjeet varaamiseen löytyvät alempaa.
 • Joudumme tekemään ryhmäliikuntaan aikataulumuutoksia mm. pidentämällä tuntien vaihtovälejä. Osa tunneista on tauolla ja teemme tuleville viikoille vielä lisää aikataulumuutoksia, jotta saamme siitä toimivan.
 • Varatessasi ajan kuntosalille, voit käyttää myös alakerran virtuaalisaleja tuntisi aikana. Virtuaalisaleihin suosittelemme vain yksi hlö kerrallaan (paitsi jos treenaat kaverin kanssa). Eli käyttö kuten pääasiallisesti olette tähänkin asti tiloja käyttäneet. Kirjautuminen sisään, kun oma vuoro alkaa (+/- 5 minuuttia). Treeniaikaa 60 minuuttia. Vuorojen väliin on laitettu 75 minuuttia, jotta edelliset ehtisivät poistua, ennen kuin seuraavat saapuvat omalle vuorollensa.
 • Pukuhuoneissa on pidettävä vähintään 2 metrin turvavälit. Suosittelemme nopeaa asiointia pukuhuonetiloissa. Saunaan ja suihkuun 1 asiakas kerrallaan.
 • Tarkkuutta tulee noudattaa saapuessa ja lähtiessä sekä pukuhuoneisiin mentäessä, varsinkin oviaukkojen kohdilla ja paikoissa, joissa voi syntyä risteävää liikennettä. Mennään yksi kerrallaan, ja pidetään huoli turvaväleistä.


Ohjeet ajanvaraukseen

 • Varaaminen tapahtuu ryhmäliikunta-aikataulun kautta klikkaamalla ajankohtaa/tuntia, johon haluat varauksen, sekä kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet unohtanut tai sinulla ei ole salasanaa, saat uuden klikkaamalla "puuttuuko tai unohditko salasanasi" kohtaa.
 • Ajat tulevat varausjärjestelmään seitsemän (7) vuorokautta ennen. Sinulla voi olla kerrallaan voimassa kolme (3) varausta ja varaus tulee perua viimeistään 60 min (1 tunti) ennen tunnin alkamista, mikäli et aio käyttää sitä. Mikäli jätät saapumatta varatulle tunnille kolme (3) kertaa, jäädytämme verkkoajanvarausmahdollisuutesi 30 pv ajaksi.
 • Ajanvarauksessa on myös jonotusmahdollisuus. Kun olet kirjautunut asiakastilillesi, näet paikkasi jonossa. Jos olet jonossa ensimmäisenä niin kannattaa seurata tilannetta vielä 70 min ennen ajan alkua, sillä tällöin jono sulkeutuu ja jos olet saanut paikan, mutta et pääsekään varatulle ajalle, sinulla on vielä 10 min aikaa perua paikka. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, mikäli saat ajan.
 • Kaikki toiminta on nyt siis vain ajanvarauksella. Varauksen vapaalle paikalle voit tehdä vielä viisi (5) minuuttia ennen alkamisaikaa. Ryhmäliikuntatunnille suosittelemme saapuvan 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua ja kuntosaliajalle +/- 5 viisi minuuttia.
 • Kuntosalin ajanvaraus on käytössä vain nyt poikkeusaikana. Kun palaamme normaaliin aukioloaikaan, se poistuu, mutta ryhmäliikunnan ajanvaraus jää käyttöön ainakin niin pitkäksi ajaksi, kun joudumme rajoitusten puitteissa käyttämään pienempää kapasiteettia. Ja koska kapasiteetti on pieni, muistathan perua varauksesi, mikäli et tule tunnille.


Muistahan lisäksi noudattaa jo tutuiksi tulleita ohjeita

 • Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi: Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata THL:n voimassa olevia testaus- ja karanteeniohjeita.
 • Annamme vahvan suosituksen kasvomaskien käytöstä yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti turvaväleistä.
 • Muista pitää koko ajan vähintään 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
 • Myös ryhmäliikunnan osallistujamäärä on rajattu max. 10 osallistujaa. Muistathan huolehtia, että vähintään 2 metrin turvaväli toteutuu koko tunnin ajan
 • Hygienia: Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein. Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygieniasta.
 • Juominen: Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.


Toivomme, että kaikki noudattavat näitä ohjeita, sillä vain siten voimme yhdessä mahdollistaa treenien jatkumisen keskuksessamme. Pidetään toisistamme ja itsestämme huolta. Ja mikäli sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen hakaniemi@ladyline.fi

Terveisin LadyLine Hakaniemen henkilökunta