KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Asiakastiedote 28.3.

30.3.2020 10:01

HYVÄ ASIAKKAAMME!

Arvostamme valtavasti, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myllerryksen keskellä.

Koronaviruksen seurauksena olemme päätyneet kehittämään etä-/digitaalisia palveluitamme keskuksessamme tarjottavien palveluiden rinnalla, jotta pystymme jatkamaan palveluntarjontaamme kaikille asiakkaillemme ajasta ja paikasta riippumatta.

Toivomme, että saat hyödynnettyä sinulle parhaiten sopivia palveluita valikoimastamme ja pidetään yhdessä huolta terveydestämme sekä hyvinvoinnistamme!

Virtuaalitunti™

Olemme aloittaneet Virtuaalitunti™-tuntien streaming-palvelun verkkosivuillamme. Palveluun on lisätty tässä vaiheessa yhdeksän suosituinta Virtuaalitunti™-tuntiamme ja tulemme päivittämään tarjontaa myöhemmin.

Palvelun käyttöoikeus on rajattu salasanalla vain LadyLinen asiakkaille. Palvelun käytöstä ei veloiteta lisämaksua, vaan se sisältyy LadyLinen asiakkuuteen. Salasana on siis henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa eteenpäin muille henkilöille. Pääset kirjautumaan palveluun alla olevan linkin välityksellä tai verkkosivujemme päävalikon kautta.

https://www.ladyline.fi/fi/virtuaalitunnit

Kuntosalivälineiden vuokrauspalvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden harjoitella kotioloissa ja vuokraamme pienvälineitä 10€ hintaan 1-2 välinettä/asiakas. Mikäli olet kiinnostunut vuokrauksesta niin lähetä viesti asiakaspalveluumme: hakaniemi@ladyline.fi

EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus

Perustimme viime viikolla Facebookiin 'EasyFit & LadyLine Ryhmäliikunta ja valmennus'-ryhmän. Ryhmä on avoin ja ajatuksena on tarjota sen välityksellä veloituksettomia 'live streaming' liikuntapalveluita kaikille suomalaisille, jotta ihmiset pystyvät pitämään huolta omasta kunnostaan sekä hyvinvoinnistaan kotioloissa.

Ryhmä on saavuttanut valtavan suosion ja siihen on liittynyt jo yli 15 000 jäsentä. Kehitämme sisältöä jatkuvasti eteenpäin ja tarkoituksena on lisätä sisältöä etenkin kouluikäisille ja riskiryhmään kuuluville senioreille.

Voit liittyä mukaan Facebook-ryhmään alla olevan linkin välityksellä:

https://www.facebook.com/groups/211360150315273/

Jatkamme myös omien videoiden tarjoamista LadyLine Hakaniemen omassa suljetussa ryhmässä. Sinne pääset tästä: https://www.facebook.com/groups/933581486696942/

PT-palvelut

Personal trainerimme tarjoavat myös edelleen palveluitaan keskuksessa, etänä ja ulkoharjoittelun merkeissä. Ota yhteyttä janina.palviainen@ladyline.fi tai karoliina.summanen@ladyline.fi

Muistutamme vielä, että harjoittelu on ehdottomasti kiellettyä, mikäli tunnet lieviäkin flunssan oireita. Olemme tehostaneet keskuksemme siivousta ja desinfiointia sekä kannustamme kaikkia asiakkaitamme huolehtimaan omasta hygieniastaan vierailun aikana. Pyrkikää säilyttämään yhden metrin turvaväli muihin harjoittelijoihin ja välttämään tarpeetonta oleskelua keskuksen tiloissa.

Seuraamme THL:n ja hallituksen määräyksiä ja tulemme toimimaan jatkossakin niiden mukaisesti.

Voimia kaikille tänä vaikeana aikana!