Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Asiakastiedote 19.3.

19.3.2020 08:49

Keskus avoinna normaalisti kulkuavaimella, Ryhmäliikunta pääosin tauolla.

Tiedote 18.3.

Ryhmäliikunta on nyt pääsääntöisesti tauolla 19.3. lähtien.

Seuraavat tunnit pidetään:

Pe 20.3. klo 17.10 BodyPump

Ma 23.3. klo 11.15 BodyPump

Ke 25.3. klo 18 BodyPump

Pe 27.3. klo 17.10 BodyPump

Tulemme aloittamaan torstaina 19.3.2020 ketjujohdon tuottamana live streaming ryhmäliikunta- ja valmennuspalveluiden jakamisen EasyFit- ja LadyLine-ketjujen asiakkaille sekä sosiaalisen median yleisöillemme. Palvelu ei ole rajattu siis vain asiakkaillemme, vaan kaikki suomalaiset saavat hyödyntää sitä halutessaan - hyvä yleiskunto auttaa ihmisiä selviytymään paremmin mm. mahdollisesta virustartunnasta. Palvelu on ilmainen kaikille ja sitä tullaan ylläpitämään toistaiseksi.

Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet julkisen Facebook-ryhmän nimeltään 'EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus'. Linkki Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/211360150315273/

Muistathan että myös LesMills OnDemand -palvelu on käytössäsi osoitteessa https://lmod.co/club.

Kuntosali on edelleen auki ja virtuaalijumpat kahdessa salissa käytössäsi, mikäli haluat käydä treenaamassa. Salilla on ollut väljää tällä viikolla, joten lähikontaktit ovat minimissä.

Asiakaspalvelu palvelee tästä päivästä eteenpäin pääsääntöisesti sähköpostitse hakaniemi@ladyline.fi.

Mielialan ylläpitämiseen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa suosittelemme monipuolista mielen ja ruumiin ruokkimista. Monille tilanne tarjoaa myös mahdollisuuden hengähtää ja pysähtyä oman itsensä äärelle. On myös hyvä vaihtoehto antaa itselleen lupa olla suorittamatta hetkeen yhtään mitään.

Kun tilanne sallii, palaamme taas lähikontakteihin ihanaan, lämminhenkiseen ja toisia kannustavaan yhteisöömme. Olemme erittäin kiitollisia osoittamastanne tuesta ja myötätunnosta! Jokainen kuukausimaksu tänä aikana on meille kullanarvoinen, kiitos!

Terveisin

LadyLine Hakaniemen yrittäjä

Marika Haag