Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Asiakastiedote 16.3.

16.3.2020 14:44

Toimintamme jatkuu tällä hetkellä mutta ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla 13.4. asti

Koronavirustilanne on muuttunut viime päivien aikana maailmalla ja tämä ikävä asia on herättänyt kysymyksiä myös kuntosaliasiakkailtamme. Seuraamme keskuksessamme tilannetta tiiviisti ja huomioimme huolellisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (https://thl.fi) antamat ohjeistukset ja kehotukset kaikissa koronavirukseen sekä muihin tartuntatauteihin liittyvissä asioissa. Olemme keskuksessamme entisestään lisänneet ja terävöittäneet hygienian ylläpitoon ja parantamiseen liittyviä toimenpiteitä. Mikäli THL antaa ohjeita esimerkiksi kuntosalien aukiolojen rajoittamisesta, tulemme toimimaan silloin niiden määräysten mukaisesti.

TÄLLÄ HETKELLÄ TOIMINTAMME JATKUU. KUNTOSALI JA VIRTUAALITUNNIT OVAT KÄYTÖSSÄ.

Ryhmäliikuntatuntien olessa tauolla tarjoamme veloituksetta asiakkaillemme LesMillsin striimauspalvelun käytön. Les Mills tarjoaa käyttöönne 95 eri Les Mills -ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat kaksi kuukautta. Linkki palveluun on https://lmod.co/club. Sekä LadyLinen ja Easyfitin live striimaukset -> https://www.facebook.com/groups/211360150315273

Sinä voit omalla toiminnallasi tehokkaasti vaikuttaa, nyt ja tulevaisuudessa, hyvän salihygienian edistämiseen yhteisissä tiloissamme. Tässä on sinulle asiasta muutama pointti:
• Sairaana ei saa koskaan treenata
• Noudata aina hyvää käsi- aivastus- ja yskimishygieniaa. Pese aina kädet huolellisesti, kun tulet ulkoa sisätiloihin, wc-käynnin, yskimisen, niistämisen tai aivastamisen jälkeen. Hyödynnä tarvittaessa käsidesiä.
• Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
• Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina heti roskiin.
• Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet treenin jälkeen siihen varatuilla puhdistusvälineillä.
• Voit halutessasi käyttää myös treenihanskoja.
• Käytä omaa hikipyyhettä.

Hyviä treenihetkiä, pysytään terveinä, toivottaa LadyLine Hakaniemen henkilökunta!