Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu avoinna
ma–to 16–19
pe 15–17

Alkuvuoden uutiset!

3.1.2019 16:44

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää!

Alkuvuoden uutiset!

Hyvää alkanutta Uutta Vuotta! Moni tekee vuoden alussa lupauksia paremmasta elämästä ja me haluamme olla mukana kannustamassa sinua entistä terveempään elämään. Nyt kannattaa ottaa vastaan vaikka Paastohaaste, jonka voit toteuttaa omassa tahdissa ja haluamallasi tavalla. Ohjeita löytyy useampaan vaihtoehtoon. Haaste toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, valmentajana Marika.

KEVÄÄN AIKATAULU ALKAA 7.1.2019 Nouda omasi asiakaspalvelusta!

PAASTOHAASTE/DETOX-KUURI, kesto 3 vkoa, hinta 20€. Aloitus la 12.1. (ohjeita saat etukäteen ja matkan aikana) Tee suljettuun ryhmään pyyntö meidän omassa FB-ryhmässä, maksu lisätään e-laskusi yhteyteen tai maksu kassaan. Lisätiedot marika.haag@ladyline.fi/asiakaspalvelu.

Uutuustunti FarkkuPeppu, ohjelmassa ti 8.1. alkaen LadyLinen oma uutuuskonsepti tarjoaa hauskan ja energisen tavan treenata keskivartaloa, pakaroita ja reisiä. Kyseessä on hikinen lihaskuntotunti, jossa kaikki liikkeet tehdään omalla kehonpainolla ja oman kunnon mukaan. Helppoa ja tehokasta!

AVOIMET OVET TIISTAINA 8.1. klo 17-20 Lanseeraamme uuden FarkkuPeppu-tunnin! Lavalla ohjaajat Janina ja Marika. Tule mukaan ja ota kaverisikin kokeilemaan uutuustuntiamme ja tutustumaan palveluihimme. Mukana FarkkuPepun yhteistyökumppani Biancaneve. Mukaan saa tulla myös kaikki pelkän kuntosalijäsenyyden tai aamukortin omaavat asiakkaat!

PIENRYHMÄ: Painonhallinta, alkaa ke 30.1. klo 18-19 Mikäli sinua kiinnostaa tehokkaampi startti uuteen vuoteen ja kohti terveellisempää ja hyväkuntoisempaa elämää ja sinulla on selkeä painonpudotustarve, niin tule mukaan pienryhmään, jossa puhutaan ruoasta Marikan kanssa ja treenataan Janinan kanssa. Saat itsellesi terveelliset ruokavaliosuunnitelmat ja opit myös mielenhallinnan tekniikoita. Alussa ja lopussa punnitukset. Kesto 3kk, hinta 79€/kk.

SNEAK PEAK MUIHIN KEVÄÄN TAPAHTUMIIN: Pt-viikko 4.-10.2. Seuraa ilmoitteluamme. Tulossa extra-ohjelmaa! Ystäväviikko 11.-17.2. Ystävälle 7 päivän veloitukseton tutustumispassi. Joogafestival Kaapelilla 2.-3.3.

LadyLine Hakaniemi on mukana ja Marika ohjaamassa tunteja. Lisätiedot www.joogafestival.fi LadyLine Games 1.-20.3. Finaali 23.3. LadyLine Nihtisillassa Gameihin liittyvät haasteet ilmoitetaan heti maaliskuun alussa! Jokainen saa osallistua ja parhaat ajat saavuttaneet pääsevät finaaliin!

KAIKILLE HYVÄÄ TREENIVUOTTA 2019! =)