Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna
avainkortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu on avoinna
ma–ke 16–20, to 16–19 ja pe 9–12

Haemme personal traineria

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta.

Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja näyttöjä saavuttamistasi ammatillisista tuloksista. Sinusta huokuu energisyys, sitoutuneisuus ja tavoitehakuisuus. Tiedät, mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kuinka tulet sinne pääsemään.

Tarjoamme sinulle erinomaisen toimintaympäristön personal training –liiketoiminnan harjoittamiseen. käytössäsi on monipuoliset liikuntatilat, laadukas harjoitusvälineistö, valmennuspalveluista kiinnostunut asiakaskunta sekä henkilöstömme vankka tuki palveluidesi markkinoinnille. Lisäksi pääset hyödyntämään menestyksekästä Trainer4You Personal training -konseptia keskuksessamme, mikä mahdollistaa sinulle alan kilpailukykyisimmän palkkiotason sekä tuen oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse 31.12.2019 mennessä osoitteeseen heidi.alarvo@ladyline.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä

Lisätiedot

Heidi Alarvo
040 595 8040
heidi.alarvo@ladyline.fi