Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna
avainkortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu on avoinna
ma–ke 16–20, to 16–19 ja pe 9–12

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Heidi Alarvo

Heidi Alarvo

Koulutus

Personal trainer EHFA, fysioterapeutti, Cambridge- valmentaja, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja

Erityisosaaminen

Fysioterapia,painonhallinta,raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen liikunta

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen 38-vuotias kahden pojan äiti Espoosta ja olen valmistunut 2002 englanninkieliseltä fysioterapialinjalta. Erikoisosaamiseni keskittyy seniori-, tules ja lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Painonhallinta perustreenillä ja ruokavaliolla tai Cambridge-tuotteilla onnistuu valmennuksessani. Tärkeää on ajatella kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, henkisen ja fyysisen toiminnan yhteistyönä. Yli 15 vuoden kokemus ryhmäliikunnasta takaa idearikkaan treenin niin kuntosalille kuin kotioloihinkin. Motto: Kehonhuolto ja palautuminen on yhtä tärkeätä kuin treenaaminen!

Katri Männistö

Katri Männistö

Koulutus

Personal trainer (Trainer4 you/ EHFA ), Kuntosalivalmentaja (Trainer4 you), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you), Kehonpainovalmentaja (Spartan Gear)

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Onko mielessäsi tavoite, mutta ei tietoa miten saavutat sen? Minun valmennuksessani löydämme Sinulle parhaimman mahdollisen tavan toteuttaa tavoitteesi! Otan huomioon lähtökohtasi sekä resurssisi, ja luon niiden pohjalta toimintasuunnitelman, jota lähdemme yhdessä toteuttamaan! Olen valmentajana kannustava ja inhimillinen. Pienen lapsen äitinä ymmärrän myös, että jaksaminen ja aika voi välillä olla kortilla, ja siksi pyrin saamaan arjen suorittamiselle lopun. Erilaisten ruokavinkkien, treenien sekä harjoitteiden avulla saamme katkaistua vanhat tavat ja luotua tilalle vaihtelevuutta! Samalla opit myös hyödyntämään käymiämme asioita niin arjessa kuin treeneissä ja pystyti jatkamaan harjoittelua itsenäisesti valmennuksemme jälkeenkin. Minulla on vahva osaaminen kiinteytymisestä, painonpudotuksesta sekä elämäntapamuutos prosesseista. Olen itse käynyt läpi -30kg prosessin, joten tiedän mitä muutos pitää sisällään ja mitä se vaatii. Olen tukenasi henkisesti sekä fyysisesti, oli tavoitteesi mikä tahansa. Sinun tavoitteestasi tulee myös minun tavoitteeni!

Mari Toikka

Mari Toikka

Koulutus

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Personal trainer (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Terveystieteiden yo (Itä-Suomen yliopisto), Kauppatieteiden maisteri (Tampereen yliopisto)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonpudotus ja -hallinta, terveysliikunta, ravitsemus

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Haluatko parantaa hyvinvointiasi pysyvästi? Lähestymistapani valmennuksiin on kokonaisvaltainen ja se koostuu liikunnan, ravinnon ja levon tasapainosta. Toisaalta ihminen on monimutkainen kokonaisuus ja myös mielen asiat, omat tavat ja tottumukset on hyvä tiedostaa pysyviä muutoksia tehtäessä. Omia kiinnostuksen kohteitani ovat elämäntapamuutokset, terveysliikunta, ravitsemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen itse tehnyt töitä vuosia kiireisessä yritysmaailmassa ja siten myös työhyvinvointi, stressinhallinta ja uniasiat kiinnostavat minua. Olen itse harrastanut monipuolisesti liikuntaa vuosien varrella – lajeina mm. yleisurheilu, voimistelu, salibandy, tennis ja kuntosaliharjoittelu. Olen valmentajana positiivinen, kannustava ja löydän sinulle keinot saavuttaa tavoitteesi.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.