KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna
avainkortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu on avoinna
ajanvarauksella nihtisilta@ladyline.fi

HIIT – kesäksi kuntoon!

Suurten intensiteettijaksojen treenissä (High Intensity Interval Training) eli HIIT-harjoittelussa vuorottelevat lyhyet teho- ja palautumisjaksot. Treenin kokonaiskesto on useimmiten vain noin 30 minuuttia, joten HIIT-treenissä puristetaan lyhyeen aikajaksoon paljon tehoja. HIIT-harjoittelu oli myös vuoden 2018 Kuntoilutrendilistan (ACSM) sijalla 1. eli maailman nopeimmin kasvava kuntoilutrendi ja pienryhmäharjoittelu samaisen listan sijalla 2. Tämä pienryhmävalmennus yhdistää siis maailman suosituimmat kuntoilutrendit tehokkaaksi valmennukseksi.

 • tiistaisin 17.3.2020 alkaen klo 19.10–20.10
 • kesto 2 kk
 • 8 tapaamista
 • hinta 79 €/kk/hlö
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • valmentaja Katri Hiltunen-Männistö
 • lisätiedot katri.mannisto@ladyline.fi / 040 351 7308

Tämän valmennuksen avulla:

 • kehität sekä aerobista että anaerobista kapasiteettiasi
 • parannat lihaskuntoasi, etenkin kestovoiman osa-alueelta
 • saat olemukseesi urheilullisuutta ja viet kehosi lihastasapainoa ja kehonkoostumusta eteenpäin
 • valmennus sopii myös sinulle, mikäli koet ongelmaksi ”tasannevaiheen”, saat tästä valmennuksesta uusia treeniärsykkeitä monipuolisesti ja kokeilet erilaisia treenimuotoja, joten saat myös uutta motivaatioa myös omatoimiseen harjoitteluun

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Tilaa etävalmennus

LadyLine personal trainerit tarjoavat monipuolisia etävalmennuspalveluita. Etävalmennus soveltuu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaavat valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

Tilaa etävalmennus


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan