Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla ma–su 6–23. Asiakaspalvelu on avoinna ma, ke 9–12 ja 16–20 ti, to 16–20, pe 9–12.

COMBAT

Valmennus on tehokasta ja paljon energiaa kuluttavaa tehotreeniä! Valmennuksen aikana kehitetään nopeutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä. Intervallitreenit antavat haastetta sydämen ja lihaksiston treeneihin sekä parantavat koordinaatiokykyä. Sopii sinulle joka haluat treenata kovaa!

 • sunnuntaisin 7.10. alkaen klo 15.45–16.45
  • ei syyslomaviikolla 21.10.
 • kesto 1 kk
 • 4 tapaamista
 • hinta 79 €/hlö
 • enimmäisosallistujamäärä 12 henkilöä
 • valmentaja Heidi Alarvo
 • lisätiedot heidi.alarvo@ladyline.fi / 040 595 8040

Valmennuksen sisältö:

 1. Lyöntitekniikat, Combat-tunti
 2. Keskivartalotreeni, Combat-tunti
 3. Toiminnallinen harjoittelu, Combat-tunti
 4. Combat-tunti ja kehonhuolto

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan