Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna
avainkortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu on avoinna
ma–ke 16–20, to 16–19 ja pe 9–12

Ryhmäliikunta on toistaiseksi tauolla.

20.3.2020 16:03

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää.

Tiedote!

Ryhmäliikunta on toistaiseksi tauolla . Tulemme aloittamaan torstaina 19.3.2020 ketjujohdon tuottamana live streaming ryhmäliikunta- ja valmennuspalveluiden jakamisen EasyFit- ja LadyLine-ketjujen asiakkaille sekä sosiaalisen median yleisöillemme. Palvelu ei ole rajattu siis vain asiakkaillemme, vaan kaikki suomalaiset saavat hyödyntää sitä halutessaan.

Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet julkisen Facebook-ryhmän nimeltään 'EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus'. Linkki Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/211360150315273/

Muistathan että myös LesMills OnDemand -palvelu on käytössäsi osoitteess https://lmod.co/club.

Kuntosali on edelleen auki ja virtuaalijumpat kahdessa salissa käytössäsi, mikäli haluat käydä treenaamassa. Salilla on ollut väljää tällä viikolla, joten lähikontaktit ovat minimissä.

Asiakaspalvelu palvelee pääsääntöisesti sähköpostitse nihtisilta@ladyline.fi.

Mielialan ylläpitämiseen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa suosittelemme monipuolista mielen ja ruumiin ruokkimista. Monille tilanne tarjoaa myös mahdollisuuden hengähtää ja pysähtyä oman itsensä äärelle. On myös hyvä vaihtoehto antaa itselleen lupa olla suorittamatta hetkeen yhtään mitään.

Kun tilanne sallii, palaamme taas lähikontakteihin ihanaan, lämminhenkiseen ja toisia kannustavaan yhteisöömme. Olemme erittäin kiitollisia osoittamastanne tuesta ja myötätunnosta! Jokainen kuukausimaksu on meille kullanarvoinen, kiitos!

Hyviä ja turvallisia treenejä! Toivoo LadyLinen väki