KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Espoo - Nihtisilta

Hyvinvointikeskus on avoinna
avainkortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu on avoinna
ajanvarauksella nihtisilta@ladyline.fi

Les Mills On Demand- Palvelu!

20.4.2020 15:38

Tarjoamme teille nyt täydet oikeudet Les Mills On Demand-palveluun!

Les Mills On Demand -palvelu käyttöösi veloituksetta!

Meille on suuri kunnia, että olette pysyneet asiakkainamme Koronaviruksesta huolimatta. Teidän avullanne me varmistamme toimintamme jatkuvuuden myös Koronan jälkeen ja myös sen, että teillä on edelleen paikka missä treenata.

Kiitoksena tuestanne tänä haastavana aikana haluamme tarjota teille kaikille, jotka pidätte sopimuksenne voimassa LadyLine Nihtisiltaan vähintään 31.5.2020 saakka mahdollisimman hyvät puitteet koti- ja etäharjoitteluun. Tästä syystä olemmekin hankkineet käyttöönne täydet oikeudet Les Mills On Demand -palveluun

Aiemmin olette saaneet käyttöönne Les Mills On Demand palvelun ilmaisversion, joka on jaettu kaikille Les Millsin yhteistyökumppaneiden asiakkaille ja jossa tarjolla on muutamia tunteja, sekä videoita etäharjoitteluun.

Nyt saat käyttöösi palvelun täysversion veloituksetta pitämällä LadyLine Nihtisillan asiakkuuden voimassa vähintään 31.5.2020 saakka.

LMOD palvelun maksullisessa täysversiossa saatavillasi on yli 800 ammattilaisten tekemää treenivideota ja harjoitusohjelmaa, jotka voit tehdä juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii. LMOD-Treeneistä löytyy jokaiselle jotakin olit sitten satunnainen treenaaja, vakituinen kuntosalikävijä tai ryhmäliikunnan suurkuluttaja. Voit valita itsellesi ja tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman ja jatkaa kuntoilua läpi poikkeusajan.

LMOD palvelusta löydät kaikki Les Millsin konseptitunnit kuten: BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE, BODYATTACK, BODYSTEP ja Les Mills GRIT, sekä monia muita treenivideoita ja ohjeita treenaamisen tehostamiseksi.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä yhteystietosi lomakkeelle. Vahvistettuamme sopimuksesi voimassaoloajan, hyväksymme pyyntösi ja saat kaikki Les Mills treenit käyttöösi 31.5.2020 asti.

https://www.lesmillsondemand.com/en_eu/ladyline-nihtisilta/register

Huom! jokainen rekisteröinti tehdään meidän päässämme manuaalisesti. joten palvelun aktivoituminen kestää jonkin aikaa. Jos et jostain syystä saa vahvistusta kahden arkipäivän kuluessa niin laita sähköpostia osoitteeseen nihtisilta@ladyline.fi

Toivotamme sinulle hyviä treenejä lempituntiesi parissa!