LadyLine Lippulaiva – Espoo tulossa tammikuussa 2025

Onneksi olkoon Espoo! Avaamme avaran ja valoisan LadyLine kuntokeskuksen kauppakeskus Lippulaivaan tammikuussa 2025. Kuntokeskukseen tulee hyvin varusteltu kuntosali, kaksi ryhmäliikuntasalia, virtuaalisali ja sekä viihtyisä pukuhuone pesutiloineen sekä infrapunasaunalla.

Kuntosali

Kuntosali rakentuu kaikenkattavasta valikoimasta cardio,- painopakka- ja vipuvarsilaitteita, sekä vapaapainoalueesta ja toiminnallisesta alueesta. Kuntosalilaitteet tulevat italialaiselta Technogymiltä, alansa parhaalta toimittajalta. Technogymin ergonomiset, helppokäyttöiset ja teknologialtaan nykyaikaiset laitteet sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneille treenaajille. Treenaamisen tueksi saat Technogymin treenisovelluksen (myös app), josta saat käyttöösi mm. ilmaisia treeniohjelmia ja treenipäiväkirja sekä voit liittää sovellutukseen mm. älykellosi.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntasaleja on kaksi – isompi Fitness&Dance -sali perinteisille jumpille ja tanssitunneille sekä Lämpösali jooga-, pilates ja muille kehonhuoltotunneille lempeässä infrapunalämmössä. Erillisessä virtuaalisalissa voit tehdä ohjatun treenin virtuaalinäytöltä oman aikataulusi mukaan. Laajasta virtuaalituntikirjastosta löytyy kymmeniä treenejä aina voimaharjoittelusta tanssillisiin tunteihin, sisäpyöräilyyn ja kehonhuoltoon.

Yrittäjänä pohjoisen konkari

LadyLine Espoo – Lippulaivan yrittäjä on Katriina Pyhäjärvi, joka pyörittää Rovaniemellä ketjun suurinta LadyLine-kuntokeskusta jatkuvasti kehittäen. LadyLine Rovaniemi tavoittaa monipuolisuudellaan ja tarjonnallaan kaikki ikäluokat ja niin kuntosali- kuin ryhmäliikuntaharrastajat.

Tilat ja asiakkuudet

LadyLinen tilat kattavat kaikkiaan yli 1400 neliötä, ja ne sijoittuvat Lippulaivassa rauhalliseen neljänteen kerrokseen Suomen Kamppailuopiston viereen. Perusasiakkuustyyppejä on: kuntosaliasiakkuus ja kuntosali + ryhmäliikunta-asiakkuus. Tarjolla tulee olemaan myös huokeampi päiväasiakkuus, sekä opiskelija-asiakkuus. 

Seuraa meitä somessa!

 Facebook

 Instagram

Ennakkomyynti

Ennakkomyynti alkaa elokuussa 2024 – pysy kuulolla ja nappaa huima avajaistarjous!


LadyLine Espoo – Lippulaiva
Espoonlahdenkatu 8 (4. krs), 02320 Espoo
lippulaiva@ladyline.fi