Valmennuksella tehoa harjoitteluun

Kaipaatko tukea harjoittelun aloittamiseen tai haluatko harjoittelustasi enemmän irti? Aloita uuden vuoden kuntoilut vahvasti LadyLinen valmentajan avulla. Uuden vuoden kunniaksi saat nyt suosituimman valmennuspakettimme etuhintaan! Suosituin pakettimme on Hopeavalmennus, joka sisältää kaksi valmennuskertaa (á 45 min). Valmentaja tekee sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jolla pääset treenaamaan kohti tavoitteitasi.

Ohjelma rakennetaan tarpeesi mukaan esim.:

  • saliharjoittelun aloittaminen ensikertalaiselle
  • voimaharjoittelu
  • toiminnallisuuden parantaminen
  • liikkuvuuden kehittäminen
  • painonhallinta
  • toisen lajin tukitreeni
  • yms.

Tilaa valmennus lomakkeella ja valmentaja ottaa yhteyttä sinuun sopiaksenne valmennuksen sisällöstä ja ensimmäisestä tapaamisesta.

Kampanja on voimassa 30.1.2023 mennessä tilattuihin uusiin tilauksiin. Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä. Paketti maksetaan keskuksella ensimmäisen tapaamisen yhteydessä. Tilaus on sitova, mutta tilaaja voi peruuttaa tilauksen neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilmoittamalla peruutuksesta LadyLine-keskukselle sähköpostitse, jos tilattua palvelua ei ole lunastettu/käytetty ko. ajankohdan kuluessa. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. LadyLine-keskuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot valmennuspalvelun sisällöstä. Tilaus tulee maksaa LadyLine-keskukseen neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä LadyLine-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana. Valmennustapaamiset tulee pääsääntöisesti käyttää kuukauden sisällä ensimmäisestä tapaamisesta.

Tilaa valmennus!