Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

LadyLinen Pinkimmät päivät -tarjous:
Kuntosaliohjelma + treenikerta nyt 59 €

Kuntosaliohjelma + treenikerta pitää sisällään kaksi (2) yhteistä tapaamista personal trainerin kanssa. Ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä sinulle laaditaan henkilökohtainen kuntosaliohjelma lähtötilanteesi ja tavoitteesi pohjalta, sekä saat lisätietoa kuntosaliohjelmaan kuuluvista liikkeistä. Toisella tapaamiskerralla pääset toteuttamaan kuntosaliohjelman personal trainerin ohjauksessa ja saat treenin yhteydessä arvokkaita treenivinkkejä harjoittelua varten.

Kuntosaliohjelma + treenikerta soveltuu kaikille kuntoilijoille kuntotasosta riippumatta. Se voi toimia turvallisena ponnahduslautana kuntoilun aloittamiseen tai vaihtoehtoisesti tuoda uutta motivaatiota treenaamiseen tavoitteelliselle harjoittelijalle.

Vain uusille personal training -asiakkaille.

Tilaus on sitova, mutta tilaaja voi peruuttaa tilauksen neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilmoittamalla peruutuksesta LadyLine-keskukselle sähköpostitse, jos tilattua palvelua ei ole lunastettu/käytetty ko. ajankohdan kuluessa. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. LadyLine-keskuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot valmennuspalvelun sisällöstä. Tilaus tulee maksaa LadyLine-keskukseen neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä LadyLine-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana.

Valitse lähin keskuksesi ja lunasta tarjous – voimassa ainoastaan 24.4.2019!

Kampanja on päättynyt.

Osta tästä!