Personal training

LadyLine personal trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka selvittää kanssasi, mitä kehosi kaipaa ja löydät uuden suunnan liikkumisellesi.

  • etsitkö motivaatiota liikkumiseen?
  • tarvitsetko neuvoja ja opastusta eri liikuntamuotoihin?
  • haluatko voida paremmin ja palauttaa ilon elämääsi?
  • oletko saanut liikuntalähetteen lääkäriltäsi tai työterveydenhoitajaltasi?

Varaa PT-konsultaatio

Asiakkaamme Maiju, 52:

“Sain vuosi sitten työterveyshoitajalta liikuntalähetteen. Olin ylipainoinen, kärsin jatkuvista niskasäryistä ja kipeistä polvista. Liikunnan aloittaminen tuntui ylivoimaiselta haasteelta, joten päätin hakea apua LadyLinelta.

Nyt minulla on tukenani ihana personal trainer Ninni. Alussa hoidimme oikealla liikunnalla polvet kuntoon ja teimme ruokaremontin. Kävimme yhdessä jopa kaupassa valitsemassa terveelliset tuotteet ostoskoriin. Kun kuntoni koheni, Ninni ohjasi minulle aluksi omat Pilates- ja venyttelytunnit. Tunsin itseni kuningattareksi! Nyt käyn jo muillakin ryhmäliikuntatunneilla.

Sauvakävely ja vesijuoksu ovat myös tuntuneet mukavilta lajeilta Ninnin ohjaamina. Olen lisäksi saanut liikunnan sopimaan hyvin aikatauluuni, sillä jopa 30 minuuttia Ninnin seurassa on tuntunut todella tehokkaalta.

Nyt olen kuin uusi ihminen, kroppa on kiinteytynyt eikä mikään paikka enää kolota. Virtaakin tuntuu riittävän entistä paremmin arjen askareisiin ja nautin enemmän vapaa-ajastani. Suosittelen lämpimästi LadyLine personal traineria kaikille pientä remonttia tarvitseville naisille!”

Tutustu lähimmän keskuksesi personal training -palveluihin!