LadyLine jakaa nuorille ilmaisia kesätreeni­stipendejä

LadyLine- ja EasyFit -kuntokeskusketjut haluavat vastata nuorten liikkumattomuuteen tarjoamalla tulevana kesänä 15–18-vuotiaille 1500 treenistipendiä.

Viime aikoina mediassa on puhuttu paljon nuorten lisääntyneestä liikkumattomuudesta. Yhä harvempi nuori, vain neljännes 15-vuotiaista, täyttää liikuntasuositukset. 

EasyFitillä ja LadyLinella alettiin pohtia, miten liikuntapalveluiden tuottajat voisivat osaltaan auttaa. Kesän ollessa rauhallista aikaa kuntosaleilla, päätettiin tarjota nuorille mahdollisuus päästä kiinni liikuntaharrastukseen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Toukokuussa jokaisessa EasyFit- ja LadyLine-keskuksessa jaetaan kesätreenistipendejä, joilla nuori saa harjoitella ilmaiseksi koko kesän, 1.6.–31.8.2023.

Toimitusjohtaja Jyrki Hannula kertoo yrittäjien ja keskusten olevan kampanjasta innoissaan. 

”Pääsemme tukemaan paikallisia nuoria ja antamaan takaisin osan siitä tuesta, jonka saimme paikallisyhteisöltä vaikeina koronavuosina.” 

Suunnattu vähiten liikkuville

Kuntosaliharrastus on lisääntynyt nuorten keskuudessa, mutta on paljon niitä, jotka eivät liiku lainkaan. Kampanjalla halutaan tuoda liikunnan pariin sellaisia nuoria, jotka eivät muuten liikkuisi ja joilla ei ole aiempaa kuntosalikokemusta.

”Haluamme antaa näille nuorille mahdollisuuden löytää liikunnan ilon, ja mielekkään keinon edistää omaa hyvinvointia.” summaa Mikko Nummenmaa, ketjujen liiketoimintajohtaja.

Tukea alkuun

Aloittaminen voi olla vaikeaa kenelle vaan. Aloittamisen tueksi nuoret saavat alkuopastuksen, ja valitsemansa kuntosaliohjelman treenisovelluksessa.

Kuntokeskuksessa laitteiden ja painojen lisäksi liikuntaan voi tutustua monin eri tavoin. Aluksi voi vaikka vain kävellä juoksumatolla, polkea kuntopyörällä, tehdä aloittelijalle suunnatun lyhyemmän virtuaalitunnin itsekseen erillisessä virtuaalitilassa – vaihtoehtoja löytyy! 

Loma-ajan mökkireissunkaan ei tarvitse keskeyttää liikkumista. Online-treenikirjaston avulla treenin voi suorittaa vaikka laiturinnokassa.

Ilmoittautuminen

Stipendit halutaan kohdistaa niitä eniten tarvitseville. Stipendi ei ole haettavissa LadyLinen nykyisille ja entisille asiakkaille. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivulomakkeella ja stipendit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2023 klo 9:00 ja päättyy 31.5.2023 klo 23:59.

Mikäli keskuksen stipendipaikat ovat täyttyneet, kyseistä keskusta ei enää löydy lomakkeelta. 

Ilmoittaudu

Stipendiä voivat hakea harjoitteluaikana 15, 16, 17 ja 18-vuotiaat nuoret. Treenistipendin hyödyntäminen edellyttää sopimusehtojen hyväksymistä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan allekirjoitus. 

Sulassa sovussa

Nykyiselle asiakkaalle saattaa herätä huoli, miten keskuksella mahtuu treenaamaan ja miten yhteiselo nuorten kanssa sujuu. Huoli on kuitenkin turha. Opastuskerralla käydään läpi keskuksen säännöt ja periaatteet. Jokainen nuori hyväksyy sopimusehdot ja treenistipendi on sidoksissa sopimuksenmukaiseen asialliseen käytökseen. Kesä on kuntosaleilla rauhallista aikaa, joten tilaa on. Nuorten treeniaikoihin ei myöskään pääsääntöisesti vaikuta päivätyön sitovuus. Yhteisen opastuskerran jälkeen nuoret käyvät treenaamassa omia aikojaan. 

Toivomme, että asiakkaamme ymmärtävät kampanjan hyvän tarkoituksen ja toivottavat nuoret laillamme tervetulleiksi. Kokeneemmat kuntokeskuskävijät voivat myös opastaa nuoria, jos esim. laitteiden kanssa on tarvetta.

Nuorten treenistipendi hakulomake

Lisätietojen antaja:

Mirkka Järvi
Markkinointipäällikkö, EasyFit- ja LadyLine-ketjut
050 472 6654
mirkka@lli.fi

Lisätietoja yrityksestä:

Ensimmäinen naisten kuntokeskus perustettiin Vaasaan vuonna 1987. Tänään LadyLine-kuntokeskuksia on 12.

LLI on EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskusten franchise-antaja. Ketjujen yhteenlaskettu liikevaihto on n.15 miljoonaa euroa. LLI:llä ja EasyFit- ja LadyLine-ketjuissa työskentelee lähes 500 henkilöä.

LLI-yhtiöön kuuluu myös virtuaalinen treeniyhteisö Treenikaverit ja audiopohjaisia valmennuksia tuottava Hyvinvointiklinikka.

Yhteensä LLI liikuttaa kuukausittain yli 70 000 ihmistä ja kuukausittaisia treenejä kertyy 200 000. LLI:n missiona on mahdollistaa ihmisille parempi kunto, terveys ja hyvinvointi.

LadyLine on naisen hyvinvointia vahvistava kuntokeskus ja jokaisen itsestään huoltapitävän naisen valinta. Meillä treenaat kohti tavoitteitasi oman elämäsi rytmissä. Tavoitteemme on toimia sinun onneksesi. Onneksi on. LadyLine.