Koronavirustiedote

Päivitetty 31.12.2021

Vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi osa kuntokeskuksistamme on suljettu AVI:n päätöksellä.

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu

28.12.2021–24.1.2022 suljettuina toimipisteet:

  • Helsinki: Hakaniemi
  • Porvoo

Päijät-Häme

30.12.2021–26.1.2022 suljettuina toimipisteet:

  • Lahti

Kymenlaakso

20.1.–2.2.2022 suljettuina toimipisteet:

  • Kotka
  • Kouvola

Suljettujen keskusten asiakkaita on tiedotettu aiheesta sähköpostitse. Sulkualueiden ulkopuoliset LadyLinet ovat avoinna normaalisti paikalliset ohjeistukset huomioiden.

Koronatilanteen johdosta olemme päivittäneet toimintamallejamme ja laatineet ohjeistukset asiakkaillemme turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Toimintamallit ja ohjeistukset vaihtelevat keskuskohtaisesti alueellisten koronatilanteiden (perusvaihe, kiihtymisvaihe tai leviämisvaihe) ja paikallisten suosituksien sekä toimipistekohtaisten rajoituksien ja toimipistekohtaisten mahdollisuuksien perusteella. Lisätietoa, sekä viimeisimmät tiedot ja ohjeistukset saat oman kuntokeskuksen asiakaspalvelusta.


Toimenpiteet LadyLine-kuntokeskuksissa


Terveys

Henkilökuntamme ei työskentele LadyLine-keskuksessa, jos he tuntevat olonsa vähänkään kipeäksi


Kasvomaskit

Henkilökuntamme pyrkii käyttämään kasvomaskia eri työtehtävissä


Puhdistus

Olemme tehostaneet siivouskertojen määriä ja huolehdimme, että keskuksissamme on saatavilla käsidesiä, paperipyyhkeitä ja roskakoreja


Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntien ryhmäkokoja ja tuntimääriä on rajoitettu. Tarkista aluekohtaiset rajoitukset oman LadyLine-keskuksesi verkkosivujen uutisista.


Pukuhuoneet

Olemme poistaneet käytöstä joka toisen pukukaapin turvavälien toteutumisen tehostamiseksi


Saunat/lapsiparkit

Olemme sulkeneet LadyLine-keskuksissa sijaitsevat saunat ja lapsiparkit toistaiseksi


Ohjeet turvalliseen harjoitteluun


Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata THL:n voimassa olevia testaus- ja karanteeniohjeita.


Kasvomaskit

Käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti turvaväleistä.


Kirjaa käyntisi

Muistathan aina rekisteröityä kosketusnäytölle, kun tulet salille. Meidän on kyettävä tunnistamaan salillamme vierailleet asiakkaat.


Hygienia

Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein. Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygienista.


Juominen

Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.


Turvavälit

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli kanssatreenaajiin. Noudata turvaväliä kuntosalin yleisissä tiloissa, itse kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatunneilla. Ethän siis mene esimerkiksi toisen asiakkaan viereiselle lämmittelylaitteelle, ellet erikseen saa siihen asiakkaalta lupaa.


Puhdistus

Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksista löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.


Pukuhuoneet

Kiinnitä erityistä huomiota turvaväleihin suihku- ja pesutiloissa. Suosittelemme peseytymään kotona mahdollisuuksien mukaan.


Treeniajankohta

Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin, kuten aamuihin, aamupäiviin sekä loppuviikkoon. Lisätietoja näistä hiljaisista ajoista saat oman LadyLine-kuntokeskuksesi asiakaspalvelusta.


Etätreenit käytössäsi

Online-palvelut & Treenikaverit

Online-palvelusta löydät monipuolisen valikoiman lihaskuntotreenejä ja suosittuja jumppatunteja. Online-palvelut löydät tästä. Muista liittyä myös Facebookissa olevaan ”Treenikaverit-ryhmään”. Löydät sieltä monipuolisesti ilmaisia ryhmäliikuntatunteja.


Me pidämme sinut ajantasalla kaikista muutoksista

LadyLinen johto seuraa tiiviisti uutisointia, tutkimuksia ja asiantuntijalausuntoja sekä Suomessa että kansainvälisesti. Keskustelemme asioista terveysalan asiantuntijoiden ja muiden kuntokeskustoimijoiden kanssa. Tiedotamme aina välittömästi, mikäli käytännöt syystä tai toisesta muuttuvat.