Esittelyssä virtuaalitunnit

9.3.2022 08:00

Oletko kokeillut virtuaalitunteja? Virtuaalitunnit on nykyään suosittu treenimuoto saliharjoittelun ja ryhmäliikunnan ohella. LadyLine-keskuksessasi on tarjolla satoja virtuaalitunteja, jotka kuuluvat kaikkiin asiakkuustyyppeihin.

Mikä on virtuaalitunti?

Virtuaalitunnit ovat ryhmäliikuntatunteja, joissa ohjaaja ei ole samassa tilassa, vaan ohjaus tulee isolta virtuaalinäytöltä tallenteena. Virtuaalituntivalikoimasta löytyy muun muassa voimatreenejä, sykkeennostoa, tanssitunteja, kehonhuoltoa, joogaa sekä sisäpyöräilytunteja.

Virtuaalitunteja voi tehdä keskuksen ryhmäliikuntasalissa tai erillisessä virtuuntisalissa. Virtuaalitunti valitaan salissa sijaitsevalta kosketusnäytöltä, jonka jälkeen tunti heijastuu isolle näytölle.

Isona erona kuitenkin on se, että voit treenata virtuaalitunnilla yksin ja mihin kelloaikaan tahansa - aina tilan ollessa vapaa. Voit siis saapua paikalle silloin, kun treeni sopii omaan aikatauluun ja valita juuri sellaisen tunnin, kuin itsestä juuri sillä hetkellä tuntuu.

Miksi valita virtuaalitunti?

Virtuaalitunnit sopivat kaikille ja valikoimasta löytyy tunteja sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisa virtuaalitunti. Tässä kuusi syytä, miksi virtuaalitunnit ovat helppo ja tehokas tapa treenata:

1. Voit saada tehokkaamman treenin

Virtuaalitunnilla harjoittelet todennäköisesti enemmän ja monipuolisemmin, kuin omatoimisesti harjoitellessasi. Virtuaaliohjaajan kannustamana kehityt siis nopeammin kuin yksin treenatessasi.


2. Päätä itse, milloin treenaat

Virtuaaliryhmäliikuntaa voit treenata silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Et joudu sitoutumaan ryhmäliikunta-aikatauluihin, vaan voit suunnitella treenisi omien menojesi mukaisesti.


3. Treenaa juuri sitä, mitä itse haluat

Huvittaisiko tänään tehokas hiit-treeni, lempeä jooga vai letkeä danza? Valikoima on laaja ja voit aina valita juuri itsellesi mieluisan tunnin.


4. Saat nauttia omasta rauhasta

Virtuaalitunnilla voit rauhassa tehdä omaa treeniä ja keskittyä omaan tekemiseesi. Voit tarvittaessa keventää liikkeitä, etkä koe ryhmäpainetta treenata yli omien rajojesi.


5. Et tarvitse omia välineitä

Treenatessasi omassa keskuksessasi, kaikki tarvittavat treenivälineet löytyvät valmiina. Saat vaihtelua treeneihisi investoimatta esim. kahvakuulaan, käsipainoihin, painotankoihin yms. Myös poistuminen kotoa hetkeksi voi tehdä hyvää ja saat treenata ilman kodin häiriötekijöitä.


6. Edullisempi vaihtoehto

Virtuaaliryhmäliikunta on myös edullisempi vaihtoehto ryhmäliikuntatunneille. Virtuaalitunnit kuuluvat jo edullisimpaan asiakkuuteen. Samaan hintaan voit siis joko vain treenata salilla, käyttää pelkkiä virtuaalitunteja tai yhdistää nämä fiiliksesi ja aikataulusi mukaan.

Löydä oma suosikkisi

Mikäli virtuaalitunnit ovat sinulle uusi tuttavuus, kokeile ainakin näitä asiakkaidemme suosikkitunteja:

ReidetVatsatPakarat

eli RVP on tiukka täsmätreeni alakropalle ja keskivartalolle. Treeni sisältää tehokkaita lihaskuntoliikkeitä, jotka muokkaavat vatsan seutua, pakaroita ja reisiä.

“Kestosuosikkini näille omille ongelma-alueilleni”

Keskikeho

Tällä tunnilla kehitetään keskivartaloa ja ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Tehokkaat vatsa- ja selkälihasten liikkeet parantavat ryhtiä, kehonhallintaa ja keskivartalon kykyä tuottaa voimaa.

“Tämän tunnin jälkeen tietää treenanneensa vatsalihaksia. Vatsa tuntuu litistyvän välittömästi”

Sisäpyöräily eli spinning

Hauskaa, tehokasta ja turvallista kestävyysharjoittelua. Sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin pyöräilijälle.

“Aina sitä yllättyy, miten tehokas ja mukaansatempaava spinning-tunti on. Ja se hien määrä - tulee voittajafiilis!”

Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Ota omaa aikaa, ja pyhitä hetki pelkästään kehonhuollolle. Kropan lisäksi mielikin saa huoltoa.

“Kehonhuolto ja venyttely meinaavat unohtua tai ainakin jäävät puutteellisiksi. Tämä tunti sopii loistavasti myös oman treenin päätteeksi, eikä kehonhuolto jää tehtyä.”

Osallistu virtuaalihaasteeseen ja voita treenikuulokkeet

Kutsumme sinut mukaan maaliskuun virtuaalihaasteeseen! Kerää maaliskuun aikana virtuaalituntipisteitä käymällä keskuksesi virtuaalitunneilla. Kaikkien vähintään 10 pistettä keränneiden kesken arvotaan keskuksessa pääpalkintona Adidaksen treenikuulokkeet (arvo 169 €). Lisäksi keskus palkitsee eniten pisteitä keränneet keskuskohtaisilla palkinnoilla.
Haaste voimassa 1.–31.3.2022. Lue lisää tästä.